NL | FR

Scentlinqpro

SCENTLINQpro is hèt toonaangevende geur bedrijf in de wereld die topkwaliteit geuren ontwerpt, full-service geuroplossingen biedt, verbeterde binnenruimtes creëert en de omgevingslucht verbetert.

Wist u dat maar liefst 75% van onze emoties bepaald wordt door wat we ruiken? Hiermee ligt een wereld aan commerciële potentie voor u open. Met SCENTLINQpro biedt JK-Benelux u innovatieve geurmarketing om uw bedrijf naar een nóg hoger niveau te tillen. Met verschillende systemen en een breed assortiment aan geuren kunnen wij u de juiste geurbeleving voor uw onderneming aanbieden.

Emoties helpen ons met elkaar in contact te komen en inspireren ons tot actie. Wanneer we een verhaal tegenkomen dat spannend of cool is, willen we het onmiddellijk delen met onze vrienden. Als we een verhaal tegenkomen dat motiverend of ontroerend is, blijft het ons bij.

De innovatieve gepatenteerde sub-micron geurverspreidingstechnologie van SCENTLINQpro in combinatie met de hoogwaardige SCENTLINQpro geurcollectie zorgt voor een hoge kwaliteit en consistente omgevingsgeuroplossingen. Professionele geurdiensten die op het hoogste serviceniveau worden geleverd door hoogopgeleide buitendienstmedewerkers over de hele wereld.

Het creëren van een emotionele band met consumenten stimuleert loyaliteit en uiteindelijk verkoop. De belangstelling voor de wetenschap van consumentenemoties groeit snel. Geurmarketing en omgevingsgeur staan in de belangstelling nu studies een direct, sterk verband aantonen tussen onze reukzin en onze emotionele toestand.

Veel bedrijven kozen ervoor om met SCENTLINQpro te werken voor hun omgevingsgeuren. Laat ons zien hoe we ook uw merkimago kunnen versterken en uw onderneming met geur kunnen verfraaien. Neem contact met ons op voor een gratis demo en ontvang onze collectie geurmonsters.